Ekologiset lastenvaatteet

Etsinnässä eettiset ja ekologisia lastenvaatteet? Olemme koonneet listan luomu- ja ympäristöystävällisistä lastenvaatemerkeisä, joilla on erinomaista laatua kaikissa eri hintaluokissa. Keskustelemme myös kestävästä shoppailusta myös silloin, kun olet pienellä budjetilla!

Mitä ovat ekologiset lastenvaatteet?

Tyypillisesti, jotta UUSI vaate voidaan katsoa ”ekologiseksi”, sen on oltava ympäristöystävällinen, eettisesti valmistettu, kestävä ja helposti saatavilla. Voisimme tietysti laatia pitkän listan siitä, millainen ekologisen vaatteen pitäisi olla, mutta nämä ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita etsin ostopäätöstä tehdessäni.

Yksinkertainen tarkistuslista löytyy tämän postauksen lopusta täältä. Tässä postauksessa voit oppia paljon lisää kestävästä muodista ja siitä, miten voit osallistua liikkeeseen. & tietenkin, rakastamalla jotain, mitä sinulla on, tai ostamalla käytettynä on loistava tapa osallistua kestävään muotiin!

Miten löytää ekologisia vaatteita lapsille pienellä budjetilla?

Äitinä en halua ottaa tavaksi käyttää yli 30 euroa t-paitaan, kun poikani kasvaa kuin rikkaruoho. Jos kuitenkin ostan hänelle uuden vaatteen, haluan maksaa reilun hinnan ja pysyä kaukana halpatyövoimalla tehdyistä 5 euron hintaisista t-paidoista.

Mitä ekologisia kankaita valita lastenvaatteisiin?

Luomupuuvilla on yksi suosikeistani, kun teen ostoksia taaperolleni. Hän pitää mukavasta olosta, eikä mikään kulu ja peseydy paremmin kuin puuvilla. Valitsemme luomukankaat tavanomaisten sijaan monista syistä, ja voit tutustua niihin tässä postauksessa täällä. Tietenkin minkä tahansa luonnonkuidun, joka on valmistettu ilman myrkyllisiä väriaineita, pitäisi olla turvallista ja terveellistä lapsillesi!

Parhaat ekologiset lastenvaate merkit

Borobabi

Pojat ja tytöt, vastasyntyneestä 6 vuoteen

Pahinta lastenvaatteiden ostamisessa on se, miten nopeasti he kasvavat niistä ulos! Siksi rakastan Borobabin mallia. He valitsevat useita (kestäviä) vaatekappaleita pienelle lapsellesi, ja sinä saat päättää, mitkä haluat ostaa, vuokrata tai palauttaa. Borobabin kuraattoripalveluissa on erityinen kosketus, koska sen tekee tiimi oikeita äiti-stylistejä, jotka kaikki asuvat eri puolilla Yhdysvaltoja! Voit lukea lisää Borobabista täältä.

Crann Apparel

Pojat, tytöt ja sukupuolineutraalit tuotteet

Crann Apparel on ekologinen vaatemerkki, joka sai inspiraationsa perustajien pojasta, jonka ekseemaa pahensi polyesterivaatteiden käyttö. Tuloksena syntyi kokoelma t-paitoja, hikipaitoja, alusvaatteita ja asusteita, jotka on valmistettu hellävaraisesta, ympäristöystävällisestä ja myrkyttömästä sertifioidusta luomupuuvillasta, TENCEListä ja hampusta. Niissä ei ole edes kutisevia lappuja ja hihansuita!

Näiden superpehmeiden kestävien perusvaatteiden koot ovat 4-10.

Mightly

Pojat ja tytöt 2-12-vuotiaat

Mightlyn t-paitojen, leggingsien, mekkojen, hupparien ja pyjamien mallisto on Intiassa Reilun kaupan sertifioitu ja valmistettu GOTS-luomupuuvillasta ja myrkyttömistä, lapsille turvallisista väriaineista. Heillä on supersöpöjä malleja (joista monet ovat sukupuolineutraaleja), jotka on luonut Lili Arnold, Santa Cruzissa, Kaliforniassa asuva taiteilija ja suunnittelija.

Sustain by Kat

Pojat, tytöt ja sukupuolineutraalit, Newborn-5T

Sustain by Kat on jo jonkin aikaa ollut suosikki todella kestävien, luonnollisten ja käsintehtyjen naisten alusvaatteiden ja perusvaatteiden osalta… mutta nyt heillä on supersöpö mallisto myös pienimmille! Jos solmiovärjäys on sinun juttusi, sinun on ehdottomasti tutustuttava tähän mallistoon. Luomukuidusta orgaanisiin kasviväreihin, nämä t-paidat, collegepaidat, leggingsit, mekot ja aluspaidat ovat 100-prosenttisen luonnollisia ja turvallisia pienille lapsille. Lisäksi niissä käytetään hyväksi havaittuja ompelutekniikoita ja vahvimpia kasvivärejä, jotka lisäävät pitkäikäisyyttä ja auttavat selviytymään leikkien aiheuttamasta kulutuksesta.

Bounce Mkt

Pojat, tytöt ja sukupuolineutraalit, NB – 8 v.

Bounce Mkt on loistava paikka ostaa käytettyjä vaatteita pienimmille. Jos pidät Ralph Laurenin, Bodenin tai Hanna Anderssonin kaltaisista merkeistä, mutta et halua enää ostaa heiltä uusia vaatteita, tämä on loistava paikka saada käsiisi uudenveroisia vaatteita useilta eri merkeiltä. Ja sanonpa vain – heillä on paljon TODELLA söpöjä vaatteita! Kun lapsesi kasvavat ulos vaatteista, voit myydä käytetyt vaatteesi takaisin Bounce Mkt:lle (vaikka olisit hankkinut ne alun perin muualta!). Tämä on todella hieno tapa lisätä vaatteiden kiertokulkuisuutta, pitää enemmän vaatteita poissa kaatopaikoilta ja tehdä kestävistä lastenvaatteista edullisempia.
Firebird Kids

Pojat, tytöt ja sukupuolineutraalit, iät 2-13 vuotta

Firebird Kids on jätteetön tuotemerkki, joka valmistaa supersöpöjä (ja kestäviä!) orgaanisia lastenvaatteita pienissä erissä New Yorkissa ja Los Angelesissa.

Heillä on myös todella hieno Pass It On -alusta, jonka avulla voit ostaa ja myydä kevyesti käytettyjä Firebird-kappaleita alennettuun hintaan sen jälkeen, kun lapsesi on kasvanut ulos niistä, ja ansaita hyvitystä seuraavaan ostokertaan.


Hanna Andersson

Pojat ja tytöt Ikä 0-14

Hanna Anderssonilla on todella laaja valikoima lastenvaatteita vastasyntyneistä aina kokoon 14 asti. Heillä on hahmovaatteita ja pyjamia Disney-prinsessoista Marvelin supersankareihin, joita lapset tietysti rakastavat. Portlandissa vuonna 1983 perustettu Hanna Andersson oli ehkä ensimmäinen kestävään kehitykseen keskittyvä lastenvaatemerkki. Heidän vaatteensa on valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten luomupuuvillasta, ja ne on tehty niin, että niitä voi käyttää ja pestä yhä uudelleen ja uudelleen ja sitten siirtää eteenpäin.

Pact

Pojat ja tytöt Ikä 0-12

PACT aloitti pelkillä alusvaatteilla, mutta on sittemmin laajentanut mallistoaan kattamaan laajan valikoiman perusvaatteita koko perheelle. Kaikki on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta Reilun kaupan USA-sertifioiduissa tehtaissa, värjätty myrkyttömillä kemikaaleilla ja pakattu kierrätettyihin/kompostoitaviin materiaaleihin. Heillä on hiilidioksidipäästöjä tasoittava toimitus ja lahjoitusohjelma, jonka avulla voit kierrättää käytettyjä vaatteitasi.

Ten Little

Pojat ja tytöt Koot 4-13

En käytä Elliottin kenkiin yli 45 euroa. Luulen, että monet ihmiset saattavat pitää sitä korkeana lukuna, mutta ostan hänelle parin, jota hän voi käyttää joka päivä – en yhtä jokaiseen asuun. Rakastamme hänen Ten Littles -jalkineitaan! 100-prosenttinen puuvillavuori yhdistyy vegaaniseen nahkapäälliseen, joka on PVC- ja ftalaatiton. Ulkopohjat on valmistettu luonnonkumista, joka on peräisin Hevea-puun maidosta & sisäpohjissa on kierrätettyä kumia. Lisäksi ne ovat lastenlääkärin hyväksymät!

Jätä kommentti